Expo Faus

L’alcaldessa de Gandia va assistir ahir a la inauguració de l’exposició “Art de la Creació” d’Antonio Faus, al Palau Ducal.
Una mostra que romandrà oberta al públic fins al dia 2 de novembre i on Faus dóna a conéixer el procés de creació tradicional de la moda i com aquest conegut taller materialitza sobre idees en un projecte final.

 

 

L’exposició consta de dues parts. D’una banda s’aborda el procés creatiu previ a la confecció, es dir, el treball que realitza un atelier tradicional abans de donar forma a la peça, destacant la rellevància dels esbossos o dels aparells clàssics de sastreria, dels quals hi haurà una mostra a la sala. Tampoc falten els “Toiles”, prototips dels vestits realitzats amb una tela de cotó, perquè els clients vegen com serà el resultat final.

 

La segona part de la mostra consta de peces finalitzades, totes elles por FAUS Atelier. Algunes procedeixen de col·leccions privades i han estat cedides per a l’ocasió, mentre que altres pertanyia al repertori de l’atelier d’Antonio Faus, amb un total de 30 vestits.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies