Gandia reprén la seua comercialització turística internacional

• El mercat francés és un dels més importants per a la Ciutat Ducal i suposa prop del 50% del turisme estranger que ens visita

 

 

Nota de Premsa

Gandia 26 de setembre 2018.- Gandia reprén la seua comercialització turística com a destinació en l’àmbit internacional amb l’assistència a la IFTM-TOP RESA que se celebra del 25 al 28 de setembre a París.

 

 

La fira parisenca és la primera després de la finalització de l’estiu en què estarà representada la nostra ciutat dins d’un ampli calendari que aquest hivern consta de prop de 20 presències en diferents fires i esdeveniments turístics promocionals.

 

 

Baix el paraigua de Turisme Comunitat Valenciana, Gandia està presentant la seua oferta turística adaptada al turista francés, sent les seues principals motivacions el turisme cultural, el de natura, la gastronomia i el clima, a més del sol i platja.

 

 

El mercat francés és un dels més destacats per a Gandia. L’any passat va suposar prop del 50% dels turistes estrangers que van visitar la nostra ciutat. Un mercat en creixement, ja que durant l’últim any les visites de ciutadans francesos van augmentar un 6%.

 

 

La passada edició de la IFTM-TOP RESA va reunir més de 300.000 professionals amb més de 500 expositors. A més, conjuntament se celebra el certamen MAP Pro, el primer taller internacional per a professionals del turisme de grups.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies