La Fira i Festes de Gandia se salda amb afluència massiva

• Els concerts del parc de la Festa van congregar a més de 13.000 persones mentre que Vetusta Morla va reunir més de 3.000 espectadors

 

 

Nota de Premsa

Gandia 3 d’octubre 2018.- El regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz ha valorat aquest matí en roda de premsa la Fira i Festes de Gandia.

 

Una Fira que va comptar amb 95 actuacions i espectacles diferents als que cal sumar la «performance» celebrada a l’espai cobert de la plaça Prado, les exhibicions esportives, els tres mercats temàtics, la Fira de les Associacions, la Fira de Territori Borja o la Fira Intercultural a més de l’espai del Mosset.

 

 

Pel que fa a les xifres, el concert de Vetusta Morla va superar els 3.000 espectadors; els concerts del parc de la Festa van congregar a 13.000; les activitats de la Marquesa van acollir 6.000 persones; mentre que els espectacles del Teatre Serrano van congregar a 1.400 assistents.

 

 

«La resta d’actes i activitats de carrer van comptar amb una participació de públic massiva» i afegia que «en algun dels espectacles com el que es va desenvolupar al Prat vam haver de posar un control d’accés donada la gran quantitat de públic que va arribar a atreure a determinats moments» va explicar Muñoz.

 

 

«És impossible calcular la quantitat de persones que durant aquests dies ens han visitat però sí que és cert que he notat que hi havia moltes ganes de Fira. Ja el dijous el passeig era ple i dilluns a la nit encara es podia veure molta activitat als carrers, al contrari que succeeix normalment» va declarar el regidor de Cultura.

 

 

Finalment, Joan Muñoz ha volgut agrair la feina feta pels tècnics i treballadors del departament de Cultura. «Han estat quatre dies treballant moltíssim perquè tota la ciutadania i visitants gaudiren d’unes fires excel•lents».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies