Xavi Castillo actuarà a Gandia amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

• L’Actuació de l’humorista d’Alcoi tindrà lloc el dijous 11 d’octubre, a les 22 h, al Teatre Serrano. Les entrades anticipades es poden adquirir en la nova seu d’ASAEM (Centre Associatiu Joan Climent), en CRIS la Safor i en www.ticketea.com

• Les activitats organitzades per ASAEM per tal de commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental també inclouen la presentació a València (10 d’octubre) dels projectes “Històries efímeres” i “Biblioteques humanes”, l’exposició fotogràfica “Integrados”, de Juanjo Todolí (17 d’octubre al 6 de novembre, al claustre de la Biblioteca Central) o el Sopar de Gala (17 de novembre, a l’Hotel Safari).

 

 

Nota de Premsa

Gandia, 03 d’octubre de 2018.- El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, acompanyat del president de l’ASEM la Safor, José Vázquez ha presentat aquest matí les activitats organitzades per l’associació de familiars i malalts mentals de la Safor, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que enguany gira al voltant de la importància de l’educació inclusiva.

 

Així, entre els actes programats destaca l’actuació de l’humorista Xavi Castillo el dijous, 11 d’octubre, a les 22 hores, al Teatre Serrano, amb l’objectiu de recaptar fons per a subvencionar les activitats d’ASEM. Les entrades anticipades (10 €) ja es poden adquirir en la nova seu d’ASAEM (Centre Associatiu Joan Climent), en CRIS la Safor i en www.ticketea.com (11 €). També directament a taquilla (12 €), el mateix dia de l’actuació.

 

El 10 d’octubre, ASAEM presentarà el seues projectes “Històries efímeres” i “Biblioteques humanes” (els malalts conten de primera mà la seua situació, inquietuds, etc…) al seminari que es celebrarà al CREAP de València, centre d’investigació i innovació sobre salut mental.

 

El 17 d’octubre, a les 19 hores, s’inaugura l’exposició fotogràfica “Integrados”, de Juanjo Todolí al claustre de la Biblioteca Central. Imatges quotidianes dels usuaris del CRIS que mostren normalitat, sense rastre de la malaltia mental. S’hi podrà visitar fins al 6 de novembre.

 

Finalment, el 17 de novembre tindrà lloc el Sopar-gala a l’Hotel Safari.

 

 

 

L’associació també té oberta una campanya per recaptar ajuda econòmica a través de verkami que permeta la publicació d’un conte infantil que tracta el respecte a les diferències: «La colla de Nelson», de José Figueres, il•lustrat per Aitana Carrasco.

Suport de l’Ajuntament

D’altra banda, el president d’ASAEM també ha agraït el suport del regidor de Responsabilitat Social pel que fa a les reivindicacions econòmiques davant la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. I ha aclarit que, “tot i la preocupació, la nostra situació econòmica és estable i el servei està garantit a curt i mitjà termini. El que denunciem és que no s’està incomplint per part de la Generalitat el concert social. Els retards en els pagaments sí que posarien en perill la nostra activitat a la llarga. Però ara per ara no és alarmant”.

 

González, que es va reunir la setmana passada amb ASAEM per tal d’abordar la qüestió, s’ha compromès “a transmetre al director general la preocupació pels problemes de finançament. Cada euro invertit en salut mental es transforma en benefici per a una societat més igualitària, inclusiva…”.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies