El nou ferri ‘Volcán de Tijarafe’ ven 6.000 passatges de la línia Gandia-Eivissa-Palma en tan sols una setmana

• L’embarcació de Trasmediterranea, operada per Armas, fa el seu primer viatge cap a les Illes, amb mercaderies i passatgers, i funcionarà els 365 dies de l’any

 

Nota de Premsa

Gandia, 11 de novembre de 2018.- L’alcaldessa de Gandia i màxima responsable de la gestió turística de l’Ajuntament, Diana Morant, ha acudit aquest matí al port per visitar el ferri ‘Volcán de Tijarafe’, operat per Armas, on ha pogut saludar al vicepresident de la naviliera Armas-Trasmediterranea, Antonio Armas, a qui li ha donat la benvinguda a la capital de la Safor i li ha desitjat sort en aquest nou projecte. A les 13 hores salpava la primera embarcació de la nova línia de connexió Gandia-Eivissa-Palma, de passatgers i mercaderies, que funcionarà els 365 dies de l’any.

L’acollida del vaixell està sent molt bona, ja que en tan sols una setmana s’han venut 6.000 passatges per als mesos de novembre i desembre.

 

Diana Morant, ha assenyalat que el ‘Volcán de Tijarafe’ suposa una molt bona oportunitat per a Gandia, tant per al turisme i la desestacionalització, com per a les empreses que poden transportar les seues mercaderies.

 

El dimarts hi haurà una presentació de la nova línia en el mateix ferri per als membres de la Mesa de Turisme on s’explicaran tots els canvis substancials respecte a l’Almudaina Dos.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies