Gandia rep una nova subvenció de 600.000 € de la Generalitat per a la contractació de 37 persones per al Taller d’Ocupació Sendes Urbanes IV

• La quarta fase del projecte de l’àrea de Polítiques Econòmiques, en col•laboració amb el departament de Gestió Responsable del Territori, inclou les especialitats formatives d’Infraestructura de jardins, Treball d’obra en instal•lacions, manteniment en entorns urbans i Direcció i coordinació d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil. En acabar, l’alumnat tindrà un Certificat de Professionalitat.

 

 

• Està dirigit a aturats majors de 25 anys inscrits als Servef. Es contractaran 30 persones durant un període d’1 any, des de desembre del 2018 fins al mateix mes del 2019. Les persones interessades podran inscriure’s en alguna de les especialitats fins al 28 de novembre, en el SERVEI VALENCIÀ D’OCUPACIÓ (Servef), que és qui farà la selecció.

 

• El projecte també contempla la contractació de 7 persones com a equip directiu, docent i de suport al taller. Les interessades han de dirigir-se a les oficines municipals de l’Urbalab, (c/ Fundació Vicent Ferrer, 6). Més informació: 96 296 96 97 / www.urbalabgandia.com / www.gandia.org

 

• Aquest taller es la continuació del TO Sendes Urbanes de Gandia I, II i III, el qual té per objecte el disseny, la rehabilitació i la promoció de una Xarxa de Sendes Urbanes de Gandia, que s’inicien des de diferents punts de l’espai urbà de la ciutat i penetren en els espais i zones naturals de l’entorn, amb l’objecte de posar en valor d’una manera fàcil i accessible a qualsevol públic els espais naturals pròxims a la ciutat. I s’emmarca dins el projecte de ciutat conegut com a Anella Verda.

 

Gandia, 21 de novembre de 2018.- La regidora de Polítiques Econòmiques (Ocupació), Alícia Izquierdo, i l’edil de Gestió Responsable del Territori, Xavi Ródenas, han mostrat aquest matí la seua satisfacció després que la Direcció General del Servei Valencià d’Ocupació i Formació haja aprovat una nova subvenció de 599.490 € per a una nova convocatòria del programa mixt d’ocupació-formació Taller d’Ocupació Sendes Urbanes IV. L’Ajuntament aportarà 6.500 €.

 

“Estem molt satisfets, perquè anem a poder contractar altres 37 persones durant 1 any, 30 com a alumnes-treballadors i altres 7 com a personal administratiu, docent… El Programa de Tallers d’Ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té per objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades a que va dirigit, a través de la realització d’obres o serveis d’interès general i/o social que possibiliten a l’alumnat/treballador/a la realització d’un treball efectiu per mitjà del contracte per a la formació i l’aprenentatge, que junt amb la formació professional per a l’ocupació rebuda, procure la seua qualificació professional i afavorisca la seua inserció laboral. Per això, en acabar la formació, rebran certificats de professionalitat en cadascú dels itineraris proposats: d’Infraestructura de jardins, Treball d’obra en instal•lacions, manteniment en entorns urbans i, en aquesta quarta edició, afegim com a novetat el de Direcció i coordinació d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil”, ha explicat Izquierdo.

 

Aquest taller es continuació dels TO Sendes Urbanes de Gandia I, II i III el qual té per objecte el disseny, la rehabilitació i la promoció d’una Xarxa de Sendes Urbanes, que s’inicien en diferents punts de l’espai urbà de Gandia i penetren en les zones naturals de l’entorn, amb l’objecte de connectar la ciutat amb els recursos naturals més pròxims, de fàcil i accessible a qualsevol públic, i posar-los en valor mitjançant activitats de dinamització de caràcter lúdic que promouen la participació de la ciutadania.

El projecte permetrà realçar les zones verdes i naturals del terme municipal, potenciant el manteniment i respecte dels singulars ecosistemes existents. A més de configurar-se com un producte turístic alternatiu (natural, deportiu i de salut) i educatiu d’elevat valor per a treballar la sensibilitat de la població infantil i juvenil tant de la ciutat com de la comarca.

 

“Molt pocs municipis poden dir que han aconseguit ajudes en quatre convocatòries consecutives i això es deu a la qualitat del projecte i que té una continuïtat. El projecte de Sendes Urbanes de Gandia, que estava pensat per a fer-se a poc a poc, tindrà un fort impuls. Així, dels 10 itineraris ja tenim enllestits 4 i hem iniciat accions en els altres 6. Amb aquesta subvenció confiem que puguem tancar 2 sendes més”, ha assegurat Ródenas.

 

Requisits
Els participants es formaran i estaran contractats per l’Ajuntament de Gandia per al desenvolupament del projecte, durant 12 mesos, mitjançant un contracte de formació. Les persones destinatàries d’aquest programa hauran de complir els requisits mínims següents:
a) Tindre vint-i-cinc anys o més.
b) Estar desocupades i enregistrades en el SERVEF Ocupació, a la data de l’inici del procés de selecció del taller.
c) Complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

 

El procés de selecció es realitza via oferta pública al Servef, i consta de dos fases:
1. Període de Preinscripció:
Les persones interessades podran pre-inscriure’s en alguna de les especialitats formatives del Taller d’Ocupació fins la data de 28 de novembre, segons el nivell d’accés requerit, en el Servei Valencià d’Ocupació.

Personal adscrit al projecte

L’equip directiu, docent i suport del Taller d’Ocupació estarà format per:
1 Director/a.
1 Auxiliar Administratiu/va.
1 Professor/a de bàsica i recerca d’ocupació.
1 Professor/a Anglès (dos mesos)
1 Professor/a de d’infraestructures de jardins
1 Professor/a d’obra.
1 Professor/a de direcció i coordinació d’activitats de temps lliure.

El procés de selecció de l’equip directiu, docent i personal de suport és realitzarà via convocatòria publicada al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Gandia, i a través de la pàgina web www.gandia.org, i el termini és de 5 dies laborals a partir de hui.

En les tres edicions anteriors del Taller d’Ocupació Sendes Urbanes s’ha pogut contractar al voltant de 150 persones de la nostra ciutat.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies