LA PLATJA DE L’AUIR, PROTAGONISTA DE LA PRÒXIMA EXPOSICIO A LA SALA COLL ALAS DE GANDIA

L’exposició està formada per més de 60 fotografies, textos i caixes llibres, realitzats per Pep Aparisi, Rafa Gomar i Conxa Peiró, respectivament.

 

 

El fotògraf Pep Aparisi, l’escriptor Rafa Gomar i l’artista plàstica Conxa Peiró s’han unit en un projecte comú en el qual pre4sentan una visió particular i multidisciplinar d’un dels paratges naturals més destacats de Gandia.

 

Des de tres perspectives artístiques diferents, els autors han embastat una mirada convergent sobre un mateix paisatge, la platja de l’Auir al qual volen homenatjar i al temps reivindicar com a espai natural únic. A través de suggeriments estètics i emotius, els artistes volen cridar l’atenció sobre la importància i transcendència de preservar la natura com a condició imprescindible per garantir-nos la qualitat de vida del futur.

 

A través dels textos Rafa Gomar ha volgut introduir personatges emmarcats en la nostra història col•lectiva que serveixen d’enllaç entre el passat i el present. Personatges com a ara Peirona March, germana d’Ausiàs March, amb personatge ficticis o que formen part de creences llegendes o rondalles de la cultura popular.

Pep Aparisí, pel seu costat, ha buscat plasmar en les fotografies aquests indrets que resulten banals perquè els gaudim cada dia, però que, al mateix temps, són únics, transcendentals i imprescindibles per a la nostra quotidianitat.

Per últim Conxa Peiró, a través de les caixes-llibres recull els materials que, abans que netejaren les platges s’hi podien trobar de manera natural, i mescla els elements que conformen aquest paisatge per acomplir el repte de deixar-los plasmats en un llenç o en altres recreacions estètiques.

 

L’exposició s’inaugurarà el divendres 30 de novembre, a les 20h, a la sala Coll Alas de Gandia i podrà visitar-se fins el pròxim 5 de gener.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies