Resposta de govern sobre el funcionament de la Taula de Turisme Gandia

Gandia 10 de desembre de 2018.- El coportaveu del Govern, Jose Manuel Prieto ha respost aquest matí a les crítiques abocades pel Partit Popular sobre el funcionament de la Taula de Turisme.

 

 

Nota de Premsa

Prieto ha afirmat que «una cosa era l’ordene i mane del PP a l’hora de posar en marxa les poques polítiques que es feien abans, i una altra molt diferent és el fòrum de la Mesa de Turisme on hi ha una coparticipació de tots els agents implicats en un sector que és estratègic per a la ciutat» i afegia que «al PP el que pot ser li moleste és que la platja estiguera plena en el pont, que siguem un referent en la gestió del SICTED i un mirall per a altres municipis quan es tracta de parlar de destinacions turístiques intel•ligents que han aconseguit augmentar la competitivitat».

 

«Més enllà de la Mesa de Turisme, el PP ignora tota la feina que s’està fent diàriament en diferents àmbits d’actuació amb la gent que veritablement sap com són els representants del sector» «Quan un no té propostes, el que ha de fer és deixar treballar al govern municipal i al sector».

 

Foto: archivo Safor Press

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies