El govern de Gandia adjudicarà les 79 places del pàrquing de Corea durant la primera quinzena de gener

• El procés d’adjudicació es realitzarà mitjançant sorteig a l’haver-se presentat 90 sol•licituds
• Les places d’estacionament té un preu de 25 euros mensuals

 

Nota de Pemsa

Gandia 11 de desembre 2018.- El president de la Junta de Districte de Corea, Jose Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar del procés d’adjudicació de les places d’estacionament que s’han posat a disposició de la ciutadania en el pàrquing subterrani situat sota l’Escoleta de Corea.

 

Prieto ha recordat que després de posar en marxa el procés administratiu corresponent i realitzar una sèrie de millores en l’espai, i una vegada finalitzat el termini de presentació de sol•licituds, s’han presentat per obtenir una de les 79 places disponibles (4 per a minusvàlids) un total de 90 peticions. Per aquesta raó, i tal com indica el plec de condicions, es realitzarà un sorteig públic.

En aquests moments, els tècnics del departament estan avaluant la documentació presentada per les persones interessades i en breu es procedirà a la publicació del llistat d’admesos i exclosos al qual es podran presentar al•legacions.

Finalitzada aquesta part del procediment, i ja comptant amb la llista definitiva, es procedirà al sorteig públic que, segons les previsions del regidor, tindrà lloc durant la primera quinzena del mes de gener.

 

Pel que fa a la dinàmica del sorteig, Prieto ha explicat que es farà un sorteig previ per establir l’ordre pel qual s’iniciarà l’extracció de les boles, es traurà una bola que marcarà l’inici de la llista amb el cognom d’un dels aspirants; aquest cognom refrenarà el llistat de demandants, i establirà, l’ordre definitiu perquè cada sol•licitant, de manera individual, des del cognom extret inicialment, vaja traient les boles numerades de l’1 al 100, boles que es correspondran amb el nombre de plaça definitiu que vagen a tindre, de tal manera que els sol•licitants que extraguen les boles numerades del 76 al 100, no obtindran accés a cap plaça de cotxera. En aquest cas, passaran a formar part d’una llista d’espera que optarà a alguna de les places en cas de baixa d’algun dels adjudicataris.

 

Finalment Prieto, ha destacat que «donant ús a aquesta instal•lació que no havia estat utilitzada mai, dinamitzem aquesta zona del barri alhora que aconseguim noves places d’estacionament per als veïns. Aquesta mesura demostra que des d’una gestió pública dels serveis municipals, es poden posar en marxa mesures que beneficien la barriada» i ha recordat que les places tindran un preu de lloguer de 25 € mensuals.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies