El pàrquing del Prado posa a disposició dels usuaris dos punts de càrrega elèctrica

El servei serà gratuït durant els pròxims mesos

• Els dispositius instal•lats són de càrrega semi ràpida. En només dues hores el vehicle aconsegueix entre el 70 i 80% de la càrrega total

Nota de Premsa

Gandia 21 de desembre 2018.- Salvador Gregori, responsable de la gestió dels pàrquings municipals; Alícia Izquierdo, regidora delegada de Comerç; i Àngels Pérez, regidora de responsable del departament de Mobilitat, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que ja es troben a disposició dels usuaris dos nous punts de càrrega elèctrica en el pàrquing del Prado.

 

Tal com ha explicat Gregori, la iniciativa ha estat possible després de l’adjudicació d’un ajut sol•licitada des del departament de Mobilitat a l’IVACE.

 

 

Els dispositius instal•lats són de càrrega semi ràpida, és a dir, en només dues hores el vehicle aconsegueix entre el 70 i 80% de la càrrega total.

 

Les persones que vulguen realitzar les càrregues hauran de donar-se d’alta a l’App de Fenie Energia. Es tracta d’una aplicació gratuïta que informa de tots els punts de càrrega elèctrica existents a Espanya. Una vegada al pàrquing, l’usuari activa del punt de càrrega mitjançant l’App que facilita la connexió a la mànega de subministrament universal, de manera que el propietari només ha de disposar de l’adaptador per al seu model de vehicle.

 

 

El responsable de la gestió dels pàrquings municipals, Salvador Gregori, ha declarat que «es tracta d’una altra bona notícia per a la mobilitat sostenible de Gandia. Durant els pròxims mesos el servei serà gratuït mentre avaluem el seu funcionament» «El cotxe elèctric ha vingut per quedar-se i creiem que des de l’administració pública hem d’impulsar la mobilitat neta».

 

 

Per la seua banda, Àngels Pérez ha recordat que des de hui ja són quatre els punts de càrrega municipals de què disposa la ciutat, ja que hi ha altres dos situats a la RENFE i el carrer Clot de la Mota de la platja de Gandia. «Aquesta legislatura hem apostat per la sostenibilitat i la mobilitat neta i creiem que és el camí a seguir. Com a ciutat turística i comercial que som, hem d’oferir serveis que ens diferencien d’altres destinacions per seguir creixent i generant oportunitats”.

 

 

Finalment, Alícia Izquierdo va agrair a l’IVACE, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible. «Estem treballant molt per la modernització i la innovació a les ciutats. Prova d’ells són les inversions en polígons industrials o la celebració del FOCUS Pime a la nostra ciutat».

 

«Que la càrrega funcione amb una App ens permet seguir en la línia de posada en marxa d’aquest tipus iniciatives que són cada vegada més utilitzades per la ciutadania i que milloren l’eficiència i l’efectivitat dels serveis que prestem».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies