Joan Escrivà Font, Medalla de Plata en les XII Olimpíades Internacionals de Geologia i Medalla de Bronze en les XXIX Olimpíades Internacionals de Biologia

Gandia 27 de desembre de 2018.- L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per la vicealcaldessa de la ciutat, Lorena Milvaques i el regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz, han rebut aquest matí al despatx d’alcaldia a l’estudiant Joan Escrivà Font, Medalla de Plata en les XII Olimpíades Internacionals de Geologia i Medalla de Bronze en les XXIX Olimpíades Internacionals de Biologia que es van celebrar a Kanchanaburi (Tailàndia) el passat mes d’agost.

 

 

Escrivà té 18 anys i actualment estudia Bioquímica i Ciències Biomèdiques a la Universitat de València. L’any passat, estudiant a l’IES Maria Enríquez, es va presentar a les Olimpíades de Geologia i Biologia en l’àmbit estatal, aconseguint la medalla d’or en Geologia i Biologia, el que li va permetre participar en les Olimpíades Internacionals.

 

Diana Morant ha afirmat que «Joan ha fet història. Ha portat el nom de la nostra ciutat i d’un institut de Gandia, al capdamunt del panorama del coneixement i ho ha fet des de la humilitat i la senzillesa. Ell ha reconegut que els premis formen part d’un mèrit col•lectiu i destacat que l’educació pública possibilita que qualsevol xiquet o xiqueta, independentment de les seues condicions, puga destacar i aconseguir els seus objectius vitals» afirmà l’alcaldessa qui ha recordat que Gandia ha estat reconeguda pel Ministeri d’Economia com ciutat de la Ciència i la Innovació.

«Gandia se sent molt orgullosa de la tasca de Joan i la que realitzen els professors de l’IES Maria Enríquez. Hui era necessari retre-li un homenatge perquè se senta orgullosos de Gandia i que siga el nostre ambaixador allà on vaja».

 

Per la seua part, Joan Escrivà ha definit com «un honor» la recepció i afirmat que «és un reconeixement per a mi i per a totes les persones que han fet possible que arribe aquesta fita. És un reconeixement a la tasca científica, la dedicació, l’esforç i la feina que han fet els professors de l’institut que em van motivar».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies