Tot preparat per a la festa de Cap d’Any a Gandia

• Les activitats començaran a partir de les 23.30 hores a la plaça del Prado
• L’orquestra «La Fiesta» serà l’encarregada d’amenitzar la vetllada

 

Nota de Premsa

Gandia 28 de desembre 2018.- El regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz, ha comparegut aquest matí en roda de premsa juntament amb Juanjo Payà, tècnic del departament de Cultura, per presentar les activitats que el consistori ha organitzat amb motiu de la nit de cap d’any.

 

Tal com han explicat, la festa tindrà lloc a la plaça del Prado a partir de les 23.30 hores.

A les 23.45 s’iniciarà amb la preparació de les campanades a càrrec de Xusa Miñana. A partir de les 23.55, els assistents podran gaudir de les campanades retransmeses en directe des de la Puerta del Sol i que seran projectades a la pantalla instal•lada a l’escenari. Finalitzades les campanades, serà el torn de l’espectacle pirotècnic, disparat des de la Casa de la Marquesa.

A les 00.05, començarà la Gran Festa de Final d’Any a càrrec de l’Orquestra «La Fiesta» que es prolongarà fins a les 04.30 hores. Una orquestra que es caracteritza per un muntatge de llum, so i imatges «molt cridaner i entretingut» segons ha explicat el tècnic de Cultura.

 

Joan Muñoz ha convidat a la ciutadania en general perquè «s’acosten al Prado i donen la benvinguda a l’any en el millor ambient i recordat que els participants a la festa hauran de portar el raïm des de casa».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies