Gandia acollirà l’elit del ciclisme femení en la III Setmana Ciclista Valenciana

. La primera etapa es disputarà el dijous 21 febrer i tindrà la seua meta en l’Avinguda de la República Argentina de Gandia.

. Un esdeveniment de gran importància a nivell mundial, que comptarà amb la participació de 176 ciclistes femenines pertanyents a 26 equips. Com a novetat, enguany participa l’equip valencià Delikia Ginestar.

. Prop de 700 persones participants en la prova s’allotjaran durant aqueixos dies a Gandia.

Nota de Premsa

Gandia 7 de febrer de 2019.- La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, acompanyada del president del Club Ciclista Escapada, Rubén Donet ha presentat aquest matí en roda de premsa la III Setmana Ciclista Valenciana – Vuelta Comunidad Valenciana Féminas, que tindrà lloc del 21 al 24 de febrer, la primera etapa de la qual es disputarà entre Cullera i Gandia.

Morant ha manifestat la seua satisfacció per acollir un any més a Gandia una etapa d’aquesta prova ciclista femenina. Al voltant de 700 persones pertanyents als equips participants, organització de l’esdeveniment i mitjans de comunicació s’allotjaran durant aqueixos dies a Gandia. “De cara a la nostra ciutat deixa un impacte econòmic molt important i ens projecta de portes per a fora com una ciutat on practicar esport amb plenes garanties i on s’aposta per l’esport femení, per la igualtat en l’esport”, ha afirmat la regidora.

L’esdeveniment esportiu està organitzat pel Club Ciclista Escapada en col•laboració amb els ajuntaments dels municipis pels quals transcorre la carrera, diputacions provincials i la Generalitat Valenciana.

Per la seua part, Donet, ha agraït tant a l’Ajuntament de Gandia com a la resta d’administracions i entitats privades el suport per a la realització d’aquest esdeveniment esportiu “ja que sense ells no seria possible portar avant un esdeveniment d’aquesta magnitud”. Així mateix ha afirmat que aquesta prova està inclosa en el calendari europeu de la Unió Ciclista Internacional (UCI) i participaran un total de 176 ciclistes femenines de 37 nacionalitats diferents, pertanyents a 26 equips, 5 d’ells nacionals i 21 internacionals. “Com a novetat enguany participa l’equip valencià femení Delikia Ginestar”, ha confirmat el president de l’entitat organitzadora.
Pel que fa al recorregut, la III Setmana Ciclista Valenciana (SCV) constarà de quatre etapes en línia. La primera, el dijous 21 de febrer, és la més llarga amb 126 quilòmetres. Partirà de Cullera, amb sprint especial a Alzira i dos ports puntuables, el de Barxeta (de 3ª categoria) i el de Barx (de 2ª), per a finalitzar en l’avinguda de la República Argentina de Gandia, on estarà situada la meta. L’arribada de les corredores a la nostra ciutat està prevista al voltant de les 16.30 hores.

Entre les participants es troba l’elit del ciclisme femení. Podrem veure a les holandeses Anna van der Breggen, actual campiona del món de ciclisme en ruta i Chantal Blaak, campiona mundial de ciclisme en ruta 2017, totes dues de l’equip Boels Dolman; la danesa Cecile Uttrup Ludwig (de l’equip Bigla), guanyadora de la SCV en 2017 i la britànica Hannah Barnes (equip Cayon SRAM) guanyadora de l’edició 2018 de la Setmana Ciclista Valenciana.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies