Manuel Alonso inaugura el restaurant Coroko a la nostra ciutat

Gandia 8 de gener de 2018.- L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha volgut sumar-se a l’alegria de Manuel Alonso, i el va felicitar en nom de la ciutat per l’obertura del seu nou restaurant en ple centre del municipi i va agrair la seua aposta per Gandia. «És un privilegi que la nostra ciutat puga comptar amb el talent d’un xef reconegut internacionalment; un cuiner que atresora una estrela Michelin des de fa anys i que, a més, és molt estimat a la Safor».

 

Nota de Premsa

Morant va destacar també la implicació de Manuel Alonso a nombrosos projectes culturals i gastronòmics de la ciutat, pel que va ser premiat per Gandia a la Gala del Turisme de 2017. «Alonso és un exemple de trajectòria, innovació i qualitat a la comarca», va afegir la màxima autoritat municipal i responsable de la gestió turística de Gandia. D’aquesta manera, Morant li va donar la benvinguda a Gandia i li va desitjar molts èxits, «perquè els seus èxits seran els èxits de la ciutat».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies