Resposta de S. Gregori a Guillermo Barber sobre hisenda

Gandia 11 de febrer 2019.- El coordinador general d’Economia i Hisenda a l’Ajuntament de Gandia, Salvador Gregori ha respost aquest matí en roda de premsa a les crítiques abocades pel Partit Popular en matèria d’economia.

 

Nota de Premsa

En primer lloc, Gregori ha qualificat d'»absurdes» les crítiques realitzades pel regidor Guillermo Barber.
«No és cap novetat que l’economia del consistori és delicada. Alguna cosa haurà tingut a veure el que hui ha comparegut ací a criticar aquesta situació i que va ser el regidor d’Hisenda durant la passada legislatura».

 

El coordinador ha recordat que el deute total del consistori es va disparar en 140 milions d’euros durant la passada legislatura. «Són més de 96.000 € diaris de deute dels que es van generar amb el senyor Barber al capdavant de la regidoria d’Economia, tot i que van apujar els impostos un 21%».

 

En contraposició d’aquestes dades, Gregori ha recordat els informes favorables del Ministeri d’Hisenda i que l’actual corporació ha estat capaç de reduir el deute en prop de 65 milions d’euros.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies