Dia Arbre Gandia: Gimcana per Anella Verda (Pineda de Santa Anna)

Dins de les activitats de la setmana del Dia de l’Arbre de Gandia 2019🌳, ahir diumenge va tindre lloc la Gimcana per l’Anella Verda. Concretament, pel sector Pineda de Santa Anna-Parc Periurbà. Amb tallers familiars, plantacions, festa…

 

Pròximes activitats:

📌 XERRADA: «Els treballs del post incendi i el projecte de Marxuquera Verda». A càrrec de Medi 21, de Daniel Muñoz i Yesmina Mascarell.👉 Dimecres 20 de febrer, a les 19.30 h, a la Casa de la Marquesa.

 

📌 X EDICIÓ PROGRAMA «Arbres a l’aula». Les escoles participants acudiran a l’Ermita de Sant Antoni per tal de plantar els arbres que han cuidat durant un any. 👉 Dijous 21 de febrer (matí).

 

📌 TEATRE FAMILIAR: «EmociAnant», de Rodamons Teatre. 👉 Dissabte 23 de febrer, a les 17.30 h, al Teatre del Raval. (Entrada gratuïta per als xiquets i les xiquetes que porten el fullet de la Gimcana segellat).

 

Organitza: Àrea de Gestió Responsable del Territori. Ajuntament de Gandia.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies