Gandia acull aquest cap de setmana la VIII Volta Ciclista cadet

• La prova esportiva de categoria cadet se celebra els dies 2 i 3 de març. La prova, organitzada per la Penya Ciclista Beniopa, consta de dues etapes de 60 quilòmetres cadascuna, amb eixida i arribada en l’avinguda del Raval de la capital.

• S’espera una participació de 200 ciclistes nacionals i internacionals que s’allotjaran a Gandia durant el cap de setmana.

 

Nota de Premsa

Gandia 26 de febrer de 2019.- La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada pel representant de la Penya Ciclista Beniopa, Pascual Orengo, han presentat aquest matí la huitena edició de la Volta Ciclista Ciutat de Gandia en categoria cadet, que tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana, 2 i 3 de març.

Lydia Morant ha comentat que l’esdeveniment consta de dues etapes de 60 quilòmetres cadascuna, amb eixida i arribada a Gandia. Participaran 200 ciclistes de tot l’estat espanyol i també d’alguns països estrangers, que s’allotjaran a la nostra ciutat durant el cap de setmana.

La regidora d’Esports ha agraït la implicació de la Penya Ciclista Beniopa, com a equip organitzador durant aquests huit anys, i als cossos de Seguretat de l’Estat, serveis sanitaris de Creu Roja i Protecció Civil que col•laboren en el desenvolupament de la prova.

Pascual Orengo ha donat a conéixer els patrocinadors de la prova, els noms de la qual es mostraran en els mallots de diferents colors que lluiran els ciclistes:
– Morat, per al líder de la prova. Patrocinat per l’Ajuntament de Gandia.
– Roig, líder de la muntanya. Patrocinat pel concessionari Ginestar
– Verd, regularitat. Patrocinat per Piensos Nano.
– Negre, líder local. Patrocinat per botiga de roba ULB Sports.
– Rosa, dones. Patrocinat per Hotel Tres Anclas.
– Blau, metes volants. Patrocinat per Assegurances Allianz.
– Blanco, primer any. Patrocinat per Gavilà Motors.

La prova està composta de dues etapes. El dissabte, 2 de març, es donarà l’eixida en l’avinguda del Raval a les 16.30 hores. L’etapa del diumenge dia 3 començarà a partir de les 11 hores. S’estima que els ciclistes completaran el recorregut, 60 quilòmetres en cada jornada, en una hora i mitja aproximadament. “La primera etapa és un circuit circular al qual es donarà tres voltes. Tindrem el premi de muntanya a Ròtova. És una etapa propícia per a s’arribe al sprint i puguen lluir-se els ciclistes més ràpids”, ha comentat Orengo.

Els ciclistes eixiran de Gandia, passaran pel Real de Gandia incorporant-se a l’autovia camí de Ròtova. Ascendiran en dues ocasions l’alt de muntanya i tornaran de nou per l’autovia en direcció a Beniflà, Beniarjó i Almoines, per a tornar a entrar a Gandia i arribar a la meta situada en l’avinguda del Raval.

El diumenge serà l’etapa regna. El port de muntanya de Barx decidirà la classificació individual de la volta. El recorregut: Gandia, platja de Gandia, platja de Xeraco, platja de Tavernes, Tavernes, Simat, Barx (on està el premi de la muntanya) i, en baixar, direcció Gandia, en el desviament de Marxuquera, els ciclistes giraran a la dreta per a buscar l’autovia de manera que finalitzaran fent el mateix recorregut que el dissabte. Entraran de nou per Beniflà, Beniarjó i Almoines per a acabar en la meta situada en l’avinguda del Raval de la ciutat ducal.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies