La urbanització de l’entorn de l’Espai Baladre estarà finalitzada en quatre mesos, diu el govern de Gandia

• Els treballs permetran la realització d’activitats culturals, esportives, lúdiques, etc., a l’aire lliure i dotaran la zona d’espais verds, zones de jocs infantils, camins i sendes

 

 

Gandia 26 de febrer 2019.- Aquesta setmana han començat les obres d’urbanització al voltant de l’Espai Baladre destinades a proporcionar un entorn adequat al Pavelló multi usos sobre una superfície de 13.200 m². Els treballs tenen un termini d’execució de quatre mesos i suposen una inversió en la zona de 604.440,64 €.

 

 

Els principals objectius de l’actuació són:

 

– Proporcionar un entorn adequat al Pavelló multi usos recentment acabat, ja que el seu ús està condicionat per l’execució dels espais exteriors

 

– Promoure una solució racional, habilitant espais que propicien la convivència i la trobada, així com l’adequació de les infraestructures que permeten la realització d’activitats culturals, esportives, lúdiques, etc., tant a l’interior com a l’aire lliure, dotant al parc d’espais verds, zones de jocs infantils, camins i sendes…

– Millorar l’entorn urbà del Parc mitjançant les actuacions necessàries de la renovació d’infraestructures, ampliació de les dimensions dels espais habitables, tractament superficial i mobiliari urbà.

– Se substituiran les voreres existents i s’executarà el vial del Carrer Vicente Calderón per adequar-les al nou planejament del tractament superficial que es faça en els camins interiors.

– S’executaran els accessos exteriors al Pavelló, dotant-los d’un paviment adequat, elements d’enllumenat, de recollida d’aigües i espais estancials, mobiliari, etc.

– S’executarà un tancament perimetral del parc, de tal manera que quede un espai controlat, tant la zona verda com el mateix Pavelló, a partir d’una franja horària per evitar actes vandàlics, podent controlar al mateix temps l’accés en el cas de programar-se actes culturals que així ho requerisquen. Per tot això, l’actuació que es preveu, consisteix a realitzar un tractament urbà integral i abasta els aspectes tant d’infraestructures com superficials de tot l’espai del parc.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies