L’Ajuntament d’Oliva inicia un programa d’activitats per a persones que pateixen fibromiàlgia

La Regidoria d’Esports, a través dels Serveis Esportius Municipals, en col•laboració amb l’Associació de Fibromiàlgia de la Safor (AFISA), amb seu a Oliva, ha posat en marxa una iniciativa pionera a través de la qual s’oferirà una sèrie d’activitats físiques adreçades a persones que pateixen fibromiàlgia i altres malalties derivades.

 

Nota de Premsa

«Es tracta d’un programa pilot que naix a través del SEM d’Oliva i que té com a objectiu recolzar el col•lectiu de persones diagnosticades amb aquesta malaltia, ja que a través de l’exercici, es poden millorar determinats aspectes físics i psicològics» assenyalava la regidora d’Esports, Yolanda Navarro.

 

Les activitats estan adreçades a qualsevol persona que pateix aquesta malaltia, no sols d’Oliva, també d’altres localitats veïnes. Es tracta d’una proposta que es podria contemplar també en altres col•lectius locals.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies