Gandia és la primera platja de la provincia amb els serveis en marxa

-Gandia obri la temporada turística de Falles amb “els millors serveis de qualitat i les millors garanties de seguretat”.

-Diana Morant: “Som una ciutat hospitalària. Volem demostrar-li al món que tenim la millor platja, amb 7 banderes i certificacions que acrediten la gestió medioambiental i la qualitat, i una platja al servei de les demandes tecnològiques i digitals dels turistes”.

 

Nota de Premsa

Platja de Gandia. 15/03/2019.- La platja de Gandia ja està preparada per a rebre en les millors condicions als milers de turistes que visiten la ciutat amb motiu de les Falles. Estes festes, de fet, marquen el tret d’eixida de la temporada turística. La de Gandia és la primera de la província de València i de les primeres de la Comunitat Valenciana a començar a tindre els serveis en marxa, ja que normalment els municipis del litoral comencen a tindre’ls operatius en Setmana Santa.

 

L’alcaldessa Diana Morant ha assenyalat: “Som una ciutat hospitalària. Volem que els turistes es troben a Gandia com en sa casa, amb els millors serveis, amb la major qualitat, amb la major comoditat i amb les millors garanties de seguretat. Volem demostrar-li al món que tenim la millor platja, amb 7 banderes i certificacions que acrediten la gestió medioambiental i la qualitat, i una platja al servei de les demandes tecnològiques i digitals dels turistes”.

 

Morant ha anunciat l’obertura dels serveis de platja al mateix Passeig Marítim Neptú en companyia del president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, i les Falleres Majors, Laura Puig i Júlia Perles, així com membres de la Corporació Municipal, representants del sector turístic, personal del departament de Turisme, de la Creu Roja i treballadors de FCC i dels serveis de platja. Posteriorment, la comitiva es va desplaçar al Grau per a gaudir de la primera mascletà de les Falles al districte marítim.

 

Quant als serveis, ja estan a ple rendiment les oficines de turisme i les pasarel•les. I demà comença el servei de Creu Roja de vigilància, salvament i socorrisme.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies