En marxa el concurs fotogràfic «Gandia és amiga de les persones que envelleixen 2019»

• La iniciativa té com a objectiu aconseguir la sensibilització de la societat cap a la imatge de l’envelliment

Nota de Premsa

Gandia 21 de març de 2019.- La regidora delegada de Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha comparegut en roda de premsa per informar que el seu departament posarà en marxa el concurs fotogràfic «Gandia és amiga de les persones que envelleixen 2019», amb l’objectiu d’aconseguir la sensibilització de la societat cap a la imatge de l’envelliment promovent una imatge de diversitat de la bellesa, real, i no estereotipada de les persones majors en espais públics o llocs de la ciutat que siguen amigables amb la gent gran.

 

«Fa temps que Gandia està reflexionant sobre l’envelliment dels seus ciutadans i des de l’any 2018 forma part de la Xarxa de Ciutats Amigables amb la gent gran. Una ciutat amigable és una ciutat adaptada a la gent gran i per fi totes les adaptacions que es fan són per a tots i totes. La ciutat ha de ser un entorn comunitari integrador i accessible que optimitze les oportunitats de salut, participació i seguretat» va declarar Liduvina Gil que ha explicat que el lliurament dels premis de la iniciativa serà el 8 de maig a les 11 hores a la Casa de la Marquesa dins de les activitats de la Fira del Major i que aquests seran exposats des d’aquest mateix dia fins al 18 de maig a la Casa de la Cultura.

 

Pel que fa als premis, la regidora ha explicat que el guanyador rebrà un xec regal de 200 € en un comerç especialitzat en fotografia mentre que el segon rebrà també un xec però de 100 €. El jurat estarà compost per un màxim de cinc persones de reconeguda trajectòria i experiència en l’art i l’envelliment.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies