El Gran Prix femení de Halterofília ciutat de Gandia es disputarà aquest dissabte

Gandia 7 de març de 2019.- La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant ha comparegut aquest matí en roda de premsa per presentar el Gran Prix femení Ciutat de Gandia d’Halterofília que es disputarà al poliesportiu municipal el dissabte 30 de març.
L’edil ha estat acompanyada per Yolanda Aparisi i Lola Martínez, entrenadores del Club d’Halterofília de Gandia, club que organitza la competició.

Nota de Premsa

L’esdeveniment esportiu es desenvoluparà en dues tandes de matí i vesprada i comptarà amb la participació de 56 atletes en les categories Sènior, Junior, Sub-15 i per equips on participaran els següents clubs: C.D. Sideropolis de Madrid, C.N. Helios de Saragossa, Selecció Catalana, C. Power Sant Vicent d’Alacant, C.H. Alzira, C.H. València i A.C. Gandia.

 

Lydia Morant ha desatcado que «agraïm al Club l’organització d’aquest campionat que ajuda a la promoció de l’esport femení I a la integració de la dona en el món esportiu» «Des d’ací convidem a la ciutadania a que s’acoste a participar al campionat o el seguisca en directe des de casa, ja que serà transmès per streaming».

 

Per la seva banda, Yolanda Aparisi ha explicat que la intenció del club és «convertir aquest esdeveniment en internacional amb l’objectiu d’aconseguir que participin atletes d’altres països». L’entrenadora va informar que el lliurament de trofeus està prevista per a les 20 hores.

 

Lola Martínez va explicar que les quatre atletes participants del club gandià seran Romina Escrivà, Melanie Carrasco, Silvia Pérez i Yolanda Aparisi, i que la prova és classificatòria per aconseguir la mínima que possibilita la participació en el Campionat Nacional Júnior que se celebrarà el 26 d’abril a Madrid.

Com a curiositat, Martínez ha explicat que la prova comptarà amb la participació de dues generacions de tres famílies diferents formades per les mares i les seves filles.

 

Finalment, Martínez ha declarat que «hem de normalitzar la pràctica esportiva d’homes i dones. Els homes poden ballar dansa i les dones aixecar pes»

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies