La Biblioteca Central continua amb la nova edició del club de lectura.

La setena sessió tindrà lloc el dijous 28 de març a les 19:30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central amb el poemari «Vertical» de l’autora Teresa Pascual, LVI Premi Ausias March de poesia 2018.

 

Nota de premsa

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la setena edició del Club de lectura que ve realitzant-se els darrers dijous de cada mes i que compta amb la participació de Teresa Pascual, guanyadora del LVI Premi Ausias March de Poesia 2018 amb el seu poemari «Vertical»

 

«Vertical» és un poemari dividit en tres parts : “Fils”, “Vidres” i “Tornaràs a la mar”, precedides d’un poema proemial i seguides d’un epíleg amb quatre poemes.

Un llibre important en la trajectòria cada cop més depurada i essencial d’una de les veus més distinguides de la seua generació i, que demostra la importància de les veus femenines en la poesia que s’escriu hui en la llengua comuna dels valencians, els balears i els catalans.

 

Per a participar cal inscriure’s prèviament. En acabar-se cada sessió, es podrà arreplegar el llibre per al mes següent.

 

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat que es “una magnífica oportunitat per comentar, debatre, contrastar punts de vista, compartir opinions i experiències” i convida a assistir-hi a tots els amants de la literatura.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies