Presentat el XI Torneig Futbol Base Fideuà de Gandia

• L’edició d’enguany se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d’abril a les instal•lacions del Roís de Corella

• El torneig comptarà amb la participació de 800 futbolistes i els organitzadors esperen una assistència de 3.000 persones entre familiars i espectadors.

Nota de Premsa

Gandia 12 d’abril de 2019.- La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, acompanyada pel secretari del Club de Futbol Base Gandia, Ximo Martí; el coordinador de futbol 11 del club, Miguel Marzal; i el president de l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia, Avelino Alfaro; han presentat la XI edició del Torneig de Pasqua Fideuà de Gandia que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d’abril a les instal•lacions dels camps de futbol de Roís de Corella.

 

El torneig comptarà enguany amb la participació de 66 equips representant a 23 clubs de diferents ciutats del país, on destaca la participació del València CF i l’ADYC Pinto, a més d’altres escoles rellevants de la comunitat com són la del Dénia, el San José o La Nucia, entre d’altres.

 

Un campionat que abasta des d’equips querubins fins alevins i que acapararà un total de 160 partits amb l’assistència de 800 jugadors de 4 a 12 anys. S’espera la presència de més de 3.000 espectadors entre familiars i aficionats, segons ha informat l’organització.

 

Lydia Morant ha agraït al CF Base Gandia seua tasca diària de foment de l’esport base. «Amb el seu treball promocionen l’esport base, fomentant els valors de la companyonia, l’esforç i el treball en equip. Convidem a tota la ciutadania a què s’acoste durant aquests dies a gaudir del futbol», ha afegit Lydia Morant.

 

Avelino Alfaro va voler destacar durant la seua compareixença que «estem molt contents que el torneig porte el nom de la Fideuà de Gandia perquè permet unir l’esport, la gastronomia i el turisme. Agraïm que ens hagen donat l’oportunitat d’involucrar-nos en el projecte».

 

Per la seua banda, Miguel Marzal va agrair el suport del consistori que possibilita l’organització del torneig i va destacar la col•laboració d’Avelino Alfaro i l’Associació Fideuà de Gandia. «Des de fa dos anys hem incorporat al concepte d’un torneig esportiu un al•licient gastronòmic com és la fideuà i alhora promocionem Gandia».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies