AECC reconeix el treball de l’Agrupació de Gandia per la seua solidaritat

Gandia 18 d’abril de 2019.- Liduvina Gil, regidora delegada de Sanitat i Polítiques Saludables ha comparegut hui en roda de premsa al costat de Sergio Sahuquillo, Coordinador de Juntes Locals d’AECC i Maribel Codina, presidenta d’AECC Gandia, per informar que la Junta Associada de València d’AECC va reconéixer el cap de setmana en un acte celebrat a València mitjançant una menció especial el treball de l’agrupació d’AECC Gandia com l’agrupació local que més ha recaptat de la província amb les diferents activitats que s’organitzen durant l’any en superar els 100.000 €.

 

Nota de Premsa

Liduvina Gil, ha declarat que «no només volíem amb aquesta roda de premsa reconéixer el treball del col•lectiu gandià sinó felicitar la ciutadania per la seua col•laboració i implicació en totes i cadascuna de les activitats que s’organitzen. Amb aquests diners, d’AECC desenvolupa programes de prevenció, investigació i ajuda per a totes aquelles persones que es veuen afectats per la malaltia».

 

Per la seua banda, Sergio Sahuquillo va agrair en primer lloc la col•laboració i les facilitats que l’ajuntament aporta perquè l’agrupació local puga desenvolupar tots els seus esdeveniments solidaris. «Per nosaltres no només és un reconeixement a la Junta Local, és un reconeixement al poble de Gandia que es bolca amb totes les iniciatives. Gandia és una ciutat solidària i gràcies a tota la feina aconseguim estar més a prop dels pacients oncològics i els seus familiars. Tots aquests diners van destinats a millorar les condicions de vida dels malalts i ens permet seguir apostant pels nous projectes d’investigació. Gràcies per ajudar-nos perquè seguim ajudant».

Finalment, Maribel Codina va agrair als voluntaris i socis de l’agrupació així com a l’Ajuntament. «El nostre treball no és només recaptar fons per seguir investigant. Al llarg de l’any donem suport a les persones afectades pel càncer amb ajuda psicològica i tallers. D’ací a poc temps tindrem una nova seu on atendre a tots».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies