Compromís Més Gandia unida suma un nou independent: Pere Montalbán Piris

– L’hostaler de 35 anys serà canalitzador, conjuntament l’actual presidenta de la Junta de Districte, Laura Morant, de totes les necessitats de Beniopa, encara que ja és ben conscient de tota la feina que cal fer o millorar.

 

Nota de Premsa

 

Gandia, 19 d’abril de 2019.- La candidatura Compromís +ʼ Gandia unida continua sumant independents, representants del col·lectius socials i veïnals. La darrera, Pere Montalbán Piris, de 35 anys, natural de Beniopa.

Hostaler de professió i vocació, des de ben menut ha estat lligat al món de la cultura i a les nostres tradicions, ja siga com a faller o fester de diverses associacions locals. També és el president de l’Associació gastronòmica de Beniopa.

«Vull donar suport a aquesta candidatura perquè m’agradaria defendre les necessitats dels veïns i les veïnes, i ajudar en tot el que faça falta, ja que estime el lloc que m’ha vist créixer, en el qual he format també una preciosa família de dos perletes amb la meua dona».

Montalban serà canalitzador, conjuntament l’actual presidenta de la Junta de Districte, Laura Morant, de totes les necessitats de Beniopa, encara que ja és ben conscient de tota la feina que cal fer o millorar.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies