L’alcalde de Bellreguard demana el restabliment de la línia d’autobús entre el poble i la platja

• Àlex Ruiz formalitza la sol·licitud a la Generalitat demanant que el servei incloga dos trajectes d’anada i dos de tornada cada dia com a mínim

 

Nota de Premsa

Bellreguard, 11 de març de 2020. L’Ajuntament de Bellreguard ha sol·licitat formalment a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat el restabliment del servei d’autobús que travessava el poble amb direcció a les platges per la CV-673, amb parada en l’avinguda de la Mar. La petició ix de les converses manteses per l’alcalde, Àlex Ruiz, el passat 4 de març en una reunió a València amb la directora general de la conselleria, Roser Obrer, i el subdirector general de Transport, José Moltó.

Des que es va suprimir la línia, l’actual servei de bus entre Gandia i la platja de Piles, que passa per la platja de Bellreguard així com per Daimús (poble i platja) i per les platges de Guardamar i Miramar, és clarament insuficient. «Amb tan sols un viatge d’eixida des de la platja de Bellreguar a les 9h -amb direcció a la ciutat de Gandia-, està crean perjudicis de mobilitat a les persones residents de les diferents platges» per on passa, segons explica l’alcalde de Bellreguard.

«Per exemple, si volen rebre serveis mèdics en el Centre de Salut de l’Àrea que s’hi troba al municipi de Bellreguard, han d’agafar l’autobús a la platja de Bellreguard per anar fins a l’estació intermodal de Gandia, fer-hi transbordament i agafar de nou l’autobús que fa la línia Gandia-Bellreguard-Oliva per poder rebre assistència mèdica en el centre que els hi pertoca», exposa Ruiz. I això, «amb l’agreujant que l’únic servei d’autobús de tornada a la platja de Bellreguard es dóna a les 12h des de la ciutat de Gandia».

És per això que, en la carta que ha adreçat a la conselleria, l’alcalde de Bellreguard demana que es restablisca la línia entre el poble i la platja i, a més, que aquesta dispose de dos serveis d’anada i dos de tornada cada dia com a mínim.
-.-.-.-.-.-

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies