Ròtova convoca una edició virtual de la «Trobada [a] la plaça», amb motiu del Dia Mundial de la Poesia

La gent pot compartir, al llarg de tot el dissabte 21 de març, fragments de poesia a Facebook, Twitter i Instagram, amb l’etiqueta #trobadaalaplaça2, o etiquetant l’Ajuntament de Ròtova

 

Nota de premsa

 

El proper 21 de març, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, l’Ajuntament de Ròtova tenia previst organitzar diversos actes al voltant de la poesia de Vicent Andrés Estellés. Amb tot, després de l’anul·lació de tota l’activitat cultural, el consistori ha decidit programar la segona edició de la Trobada [a] la plaça. Evidentment, no hi haurà trobada física, serà una trobada virtual, la poesia serà la trobada. La gent ha de romandre a les cases per l’estat d’alerta, és important (#quedatacasa, #joemquedeacasa); però cadascú s’hi pot retrobar i fer tria dels llibres o poemes amb què més ha gaudit.»Animem la gent, al llarg de tot el dissabte 21 de març, a compartir fragments d’autors i autores de poesia a Facebook, Twitter i Instagram, amb l’etiqueta #trobadaalaplaça2, o etiquetant l’Ajuntament de Ròtova».En l’activitat col·laboren Saforíssims Societat Literària i el Col·lectiu Vall de Vernissa. La primera edició de la Trobada a la Plaça va tenir lloc a la plaça Major del municipi, el passat 9 d’agost.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies