El Ministeri de Defensa desplega l’Exèrcit de Terra a Gandia per contribuir a la lluita contra el COVID-19

· La Brigada de Paracaigudistes (BRIPAC) ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa de Gandia i els regidors competents per a la gestió de la crisi sanitària, per tal de coordinar i garantir el compliment de les normes davant l»estat d’alarma’

NOTA DE PREMSA

Gandia, 19 de març 2020.- En el context de la lluita contra el COVID-19, el Ministeri de Defensa ha desplegat a l’Exèrcit de Terra a Gandia per donar suport a les autoritats civils i Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat després de decretar-se l’estat d’alarma’ per la crisi del coronavirus.

A primera hora del matí, l’alcaldessa Diana Morant, ha rebut una telefonada del Coronel de la Base ‘General Almirante’ de Marines, José María Ínigo, per informar-la de l’enviament de components de la brigada ‘Almogávares VI’ de Paracaigudistes (BRICAP), pertanyent al Regiment de Cavalleria ‘Lusitania’ número 8, i de la seua comesa de col·laboració en la ciutat.

 

Posteriorment, quan la brigada ha arribat a Gandia, el tinent Juan José Montero ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa i els regidors que han estat designats com a competents per a la gestió de la situació de la crisi sanitària a Gandia a l»estat d’alarma’, segons el Decret d’Alcaldia del 15 de març de 2020, el qual s’aplica en l’àmbit local les mesures de Reial Decret 463/2020 del 14 de març del Govern d’Espanya. I aquests són el regidor delegat de Seguretat

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies