Bellreguard crea una xarxa per a coordinar i estimular les accions ciutadanes de suport mutu durant la crisi del Covid-19

– Els veïns i veïnes interessats en donar o rebre ajuda ja es poden apuntar
– S’establiran diversos grups de treball: atenció bàsica a persones vulnerables, elaboració de material sanitari, acompanyament emocional telefònic, reforç escolar a distància o ajudes econòmiques a projectes solidaris comarcals

 

Nota de Premsa
Bellreguard, 4 d’abril de 2020. La crisi sanitària del Covid-19 ha generat un corrent de solidaritat que, a Bellreguard, l’Ajuntament vol canalitzar i donar-li continuïtat amb la creació d’una Xarxa de Suport Mutu. Sota el lema ‘Fem poble, cuidem-nos!’, la iniciativa naix com un espai de coordinació i acció col·lectiva entre el mateix Ajuntament, el teixit associatiu i la ciutadania per donar una resposta com a poble a aquesta situació excepcional.

La Xarxa de Suport Mutu de Bellreguard està oberta a la participació de totes les persones que vulguen participar-hi. Només han de demanar-ho a través de Whatsapp o telefonant, als números 661.497.614 o 609.240.020, tant si és per oferir la seua col·laboració com per a sol·licitar ajuda.

Segons explica el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner, amb la creació de la Xarxa es constituiran diferents grups de treball per tal de desenvolupar les diferents tasques a dur a terme:
• Atenció bàsica a persones vulnerables (realitzar compres, passejar mascotes,…)
• Elaboració de material sanitari (manguitos, mascaretes,…)
• Acompanyament emocional telefònic.
• Reforç escolar a distància.
• Ajuda econòmica als diferents projectes solidaris en la Safor.

“En aquests moments, la ciutadania està donant un exemple amb nombroses iniciatives solidàries i de suport i ajuda a les persones que més ho necessiten, i des de l’Ajuntament volem reconèixer tota eixa tasca oferint els nostres mitjans per tal de coordinar-la, donar-li forma i que, fins i tot, puga perdurar per als temps que han de vindre”, ha assenyalat Giner.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies