Gandia: La Policia Local imposa 225 sancions per no respectar l’estat d’alarma durant la Setmana Santa

Gandia, 14 d’abril 2020.- Seguint les indicacions del comandament únic del Ministeri de l’Interior, des del passat dijous Sant la Policia Local va incrementar l’esforç que es realitza durant aquests dies juntament amb altres cossos i forces de seguretat de l’Estat per assegurar que no es produïen desplaçaments innecessaris ni a segones residències amb motiu de la Setmana Santa.

 

Nota de Premsa

La campanya es va saldar amb un total de 225 sancions a persones que no van poder justificar els seus desplaçaments a peu o amb vehicle particular tal com indiquen les obligacions que comporta l’estat d’alarma.

En total es van realitzar més de 100 controls en diverses parts de la ciutat i la platja on es va comprovar la documentació i procedència de 3.696 vehicles i

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies