Poemes al balcó

• Amb motiu del Dia del Llibre, Bibioteques Gandia llança aquesta original campanya en la qual la gent pot decorar un test i escriure-hi un poema. Després es penjaran als balcons i les xarxes, omplint de poesia la ciutat.

 

Nota de Premsa

Gandia, a 17 d’abril de 2020.- Biblioteques Gandia vol celebrar el 23 d’abril, Dia Internacional del Llibre amb una original i senzilla campanya que consisteix a dibuixar i decorar un test (una maceta) i el la part de baix, escriure un poema, de creació pròpia o bé d’algun poeta que ens agrade. Fer-la tan personal i bonica com puguem i penjar-la al balcó, per a que el dia 23 d’abril els balcons de Gandia estiguen plens de color i poesia.

Per compartir la creació el participants poden fer també dos accions. Fer-se una foto amb la planta al balcó i gravar un vídeo també al balcó recitant el poema. Amb les fotos faran un àlbum amb que penjaran a les xarxes socials, i els vídeos que els envien anirem posant-los també durant el dia 23 per omplir de poemes també les xarxes socials.

Des de Biblioteques Gandia han editat aquest vídeo explicatiu de la campanya: https://www.youtube.com/watch?v=8RjI9fkTY4E

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies