Gandia: Comerç prepara un Pla de transició cap a una nova normalitat

• Les associacions de comerciants i hostalers de la ciutat, junt a l’Ajuntament de Gandia, estan treballant per tal de realitzar una re-apertura organitzada, consistent i coordinada, el proper 11 de maig, data d’inici de la 1ª fase (amb independència dels que puguen i vullguen obrir en la fase 0, el 4 de maig).

• Els primers dies de la pròxima setmana s’iniciarà el procés informatiu, tant per als establiments comercials i hostalers com per als consumidors (encara hi ha aspectes no concretats per les autoritats sanitàries).

• Ferran Martínez, regidor de Polítiques Econòmiques: «Tan prompte com tinguem la informació completa del procés de re-apertura, iniciarem aquest procés informatiu. Mentrestant, recomanem abstindre’s de fer consultes sobre la re-apertura comercial i hostalera (més de 300 ja en dos dies), per tal de poder atendre també les nombroses i variades sol·licituds d’informació que es realitzen per part d’altres sectors professionals i empresarials».

 

Nota de Premsa

Gandia, a 1 de maig de 2020.- Davant l’allau de consultes (més de 300 en dos dies) rebudes per l’oficina municipal d’informació autonomosyempresas@gandia.org i els serveis de l’àrea de Comerç, referides al procés de re-apertura del comerç i l’hostaleria, el Departament de Polítiques Econòmiques i Comerç de l’Ajuntament de Gandia vol llançar un missatge de tranquil·litat i ha anunciat que les associacions de comerciants i hostalers de la ciutat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, estan treballant per tal de realitzar una re-apertura organitzada, consistent i coordinada, el proper 11 de maig, data d’inici de la 1ª fase (amb independència dels que puguen i vullguen obrir en la fase 0, el 4 de maig).

Aquest Pla de transició cap a una nova normalitat contempla:

• Un Pla de comunicació dirigit a hostalers i comerciants sobre els requisits tècnics i de prevenció definitius (encara hi ha aspectes no concretats per les Autoritats Sanitàries).
• Un Pla de proveïdors per a l’adquisició col·lectiva de material i equipament de prevenció, personalitzat.
• Una campanya informativa sobre les hipotètiques ajudes de l’Administració per a la compra d’eixe equipament preventiu.
• Una campanya dirigida al consumidor sobre el conjunt de mesures adoptades pel sector, que reforçaran, sense cap dubte, la seguretat dels establiments.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies