Gandia mantindrà les instal·lacions esportives municipals tancades

· Lydia Morant: «El més responsable és mantenir els espais tancats, ja que amb els aforaments que es marquen i les distàncies que s’indiquen des del Ministeri, és impossible que es puga mantindre la seguretat dels usuaris»

 

Nota de Prensa

Gandia, 9 de maig 2020.- La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha informat aquest matí que l’Ajuntament de Gandia mantindrà el tancament de les instal·lacions esportives encara que l’àrea de Salut de Gandia passa a Fase 1 a partir del pròxim dilluns.

 

Morant ha explicat que «estem molt satisfets amb els resultats que estem obtenint i som conscients que això s’ha aconseguit gràcies a actuar amb molta rigorositat i també al fet que la ciutadania ha estat conseqüent amb les indicacions de l’Estat d’Alarma» i ha afegit que «d’acord amb la informació que tenim i a la que apareix en l’últim BOE al respecte, els espais esportius municipals romandran tancats».

 

«Som una ciutat esportiva, amb molts ciutadans que practiquen esport de manera lliure o federada i hem de recordar que les nostres instal·lacions esportives suporten un flux diari de 7.500 persones. Creiem que el més responsable és mantindre els espais tancats, ja que amb els aforaments que es marquen i les distàncies que s’indiquen des del Ministeri, és impossible que es puga garantir la seguretat dels usuaris».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies