Homenatge als 20 anys de la Casa de Cultura de Gandia amb la penjada d’una pancarta commmorativa i rivindicativa de la Cultura

• L’homenatge institucional tindrà lloc després de l’estiu, quan les circumstàncies per la crisi de la COVID-19 ho permeten.

• Durant aquests 20 anys, aproximadament, 1,5 milions de persones han passat per la Casa de Cultura, on hi ha hagut vora 5.000 actes culturals

• Nahuel González, regidor de Cultura: “la Casa de la Marquesa és un espai seu de grans actuacions, de grans artistes, de moments històrics i un exemple de molt de treball. Quan passe la situació de crisi del coronavirus farem un homenatge com cal, institucional, a tots els que ho han fet possible. També activitats per a ficar en valor la seu de la nostra cultura. Hui és un dia de celebració, de reivindicació i d’esperança”.

PALABRAS DE EUDAL GONZÁLEZ 

Nota de Prensa

Gandia, a 20 de maig de 2020.- El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, Nahuel González, el director de la Casa de Cultura, Eudald González, i tècnics del departament, rendien ahir 19 de maig un homenatge en el 20 aniversari de la Casa de Cultura de Gandia amb una penjada de dues pancartes. “Fem una commemoració modesta i humil entenent les circumstàncies però aprofitem per reivindicar el paper de la cultura en esta situació de crisi, una cultura que necessita del suport institucional i per això reivindiquem i apostem per la cultura. I quan passe la situació de crisi del coronavirus farem un homenatge com cal, institucional, tant amb la primera alcaldessa que va inaugurar aquesta casa, així com tots els que ho han fet possible, des de la Fundació Bancaixa, als tècnics que m’acompanyen i aquells que han apostat per la cultura. Per tant, hui és un dia de celebració, de reivindicació”, ha assegurat el regidor.

 

Durant aquests 20 anys, aproximadament, 1,5 milions de persones han passat per la Casa de Cultura, on hi ha hagut vora 5.000 actes culturals. En aquest sentit, Nahuel González ha destacat que la Casa de Cultura “és un espai que ha sigut seu de grans actuacions, de grans artistes, de moments històrics de la nostra ciutat, la seu de la cultura a Gandia i un exemple de molt de treball, de molts regidors i alcaldes que independentment de la ideologia han apostat per la cultura i que han fet que Gandia siga ja una Capital Cultural Valenciana”.

Per la seua banda, Eudald González, ha recordat que un 19 de maig de fa 20 anys, “Aquest espai estava ple de gom a gom en un concert de Claudi Carbó per la inauguració de l’edifici”. El director ha destacat que “estem en un lloc estratègic des del punt de vista de la cultura valenciana i esperem que pugem celebrar com toca aquests 20 anys, quan puga ser, i que com a mínim es puga gaudir la casa uns altres 20 més”.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies