Oliva reformarà el seu Trinquet Municipal i acabarà amb els problemes de filtracions d’aigua

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha concedit una subvenció de 38.236 € que permetrà solucionar la problemàtica que hi ha al Trinquet Municipal
– Aquesta subvenció cobrirà el 80 % del pressupost de remodelació i la resta l’abonarà l’Ajuntament d’Oliva.

 

Nota de Premsa

El passat 5 de desembre de 2019, la Direcció General d’Esport de la Generalitat Valen-ciana convocava una série de subvencions destinades a la millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives en municipis de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2020. A aquesta convocatòria s’adherí l’Ajuntament d’Oliva per poder solucionar la problemàti-ca que hi ha al Trinquet Municipal. I per RESOLUCIÓ del 16 de juny de 2020, del director general d’Esports, es resol l’adjudicació d’aquesta subvenció a l’Ajuntament d’Oliva.

 

El Trinquet Municipal, localitzat al Complex Esportiu Municipal, des de la seua construc-ció, ha tingut problemes de filtracions d’aigua a la paret lateral (nord-est) de 72 m de lon-gitud, de formigó, on hi ha nombrosos clavills, així com filtracions a la coberta superior.

 

Les futures reparacions consistiran al muntatge de plafons, de tipus sàndwitx (amb aïlla-ment interior), que atenuarà els efectes del canvi de temperatures sobre el mur. Així ma-teix, millorarà la imatge exterior del Trinquet.

 

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assegurat que amb aquesta subvenció i l’aportació de l’Ajuntament d’Oliva s’aconseguirà donar solució a una problemàtica estructural existent des de construcció de l’edifici. I ha agraït a la Direcció General d’Esports aquesta línia de subvencions que ajuden considerablement a les institucions locals a reformar, millorar o adaptar les instal·lacions esportives.

 

Des de la Regidoria d’Esports han traslladat als clubs de Pilota Valenciana aquesta nova subvenció i tots ells han rebut la notícia amb molta satisfacció, ja que es tractava d’una reforma molt necessària per al bon funcionament diari del trinquet.

 

Navarro ha explicat que concretament la subvenció que rep l’Ajuntament d’Oliva és de la modalitat tipus B, que serveix per a realitzar reformes, actuacions de millores, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives tradicionals i aquells recintes on es practique qualsevol de les modalitats tradicionals reconegudes per la Federació de Pilota Valen-ciana. S’entenen com a tals trinquets d’escala i corda, raspall, galotxa, així com frontons valencians per a qualsevol modalitat oficial de pilota valenciana.

 

La present convocatòria per a l’exercici 2020 disposava una quantia total a concedir de 4.085.960,00 euros. D’aquesta quantia, 885.960 € estan reservats per a projectes tipus B, el cost dels quals siga major de 20.000 €, i el finançament serà d’un màxim del 80% del seu cost.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies