Les Arts Volant 2020 arriba a Gandia

• El projecte del Palau de les Arts de València que acosta l’òpera als barris i municipis en format de camió ambulant, visita la ciutat el dimarts 21 a les 21 hores a l’explanada del Port de Gandia.

• S’hi representarà la producció ‘El tutor burlat’, la primera obra del compositor valencià Vicente Martín i Soler.

• L’aforament serà limitat i s’hi garantiran totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries front la Covid-19.

 

Nota de Premsa

• Nahuel González, regidor de Cultura: “És una satisfacció tindre a la nostra platja una òpera del màxim nivell, de representació valenciana. Volem agrair la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de València”.

Gandia, a 17 de juliol de 2020.- El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha anunciat que “Les Arts Volant”, el projecte del Palau de les Arts de València que acosta l’òpera als barris i municipis en format de camió ambulant, arriba a Gandia el dimarts 21 a les 21 hores a l’explanada del Port de Gandia.
Es representarà la producció ‘El tutor burlat’, la primera obra del compositor valencià Vicente Martín i Soler.

Les Arts Volant és un projecte de difusió cultural de Les Arts, en col·laboració amb Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València, per a fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia. Es tracta de fer visible i – itinerant alhora- el fascinant món de l’òpera i poder gaudir de l’art i de la bellesa sense haver de desplaçar-se.

“És una satisfacció tindre a la nostra platja una òpera del màxim nivell, de representació valenciana. Volem agrair la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de València”, ha manifestat González.

La companyia viatja en un gran camió preparat per a transformar-se en escenari a la seua arribada a la plaça de qualsevol localitat i, posteriorment, s’ofereix una òpera en directe interpretada per Cantants del Centre de Perfeccionament acompanyats al piano.

El títol escollit per a ser representat en aquesta nova gira és l’obra amable i elegant, dolça i un poc picardiosa titulada Il tutore burlato, de Vicente Martín i Soler, que es presenta en la seua versió adaptada al valencià, El tutor burlat.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies