Més de 1.000 persones han assistit enguany al festival Polisònic, que va finalitzar el passat dissabte.

Gandia, 17 d’agost de 2020.- Amb l’actuació del quintet del saxofonista britànic Ray Gelato, el passat dissabte va finalitzar la 31a edició del festival Polisònic, que ha tingut lloc al jardí de la Casa de Cultura de Gandia durant les últimes setmanes.

 

Nota de Premsa

Segons fonts de l’equip organitzador del festival, han assistit un total de 1.060 persones als 6 concerts programats, destacant que en totes les actuacions programades, s’ha penjat el cartell de “No queden entrades”.

Nahuel González, regidor de Cultura, ha manifestat que “és una magnífica notícia que s’haja pogut celebrar enguany el festival, vistes les limitacions imposades per la normativa Covid-19”. Així mateix, ha destacat que “és molt satisfactori per al Departament de Cultura haver pogut comptar amb la fidelitat del públic, demostrada en el fet de que s’hagen acabat les entrades en tots els concerts, la qual cosa ens estimula per a seguir treballant per la cultura pública i de qualitat”.

Per altra banda, Eudald González, director artístic del festival, ha volgut fer constar l’agraïment sincer i el suport de tots els artistes que han participat, per haver pogut mantindre aquesta edició del Polisònic en unes circumstàncies tan adverses.

Foto portada: Carola Woodward

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies