Bellreguard instal·la dispensadors de gel intel·ligents al col·legi

– L’ajuntament ha dotat al CEIP Gregori Mayans i Ciscar de tres màquines que faciliten la desinfecció sense cap tipus de contacte

 

Nota de Premsa

Bellreguard, 14 de setembre de 2020. El col·legi públic Gregori Mayans i Ciscar disposa ja de tres dispensadors automàtics de gel intel·ligents amb els quals l’alumnat i personal del centre tenen al seu abast aquest producte necessari en els actuals temps de crisi sanitària per reduir el risc de contagis.

Són dispensadors amb un sensor que permeten als usuaris aplicar-se el gel hidroalcohòlic sense cap tipus de contacte, i estan pensats per a espais públics de gran capacitat.

Aquests dispensadors intel·ligents, desenvolupats i fabricats per la marca de la Safor PostiGel, han estat personalitzats per a la seua instal·lació al CEIP Gregori Mayans i Ciscar. Mostren el lema ‘Escoles higienitzades’ i la imatge corporativa de l’Ajuntament de Bellreguard.

En la part superior, mostren una cara. Quan una persona passa per davant, els sensors la detecten i fan que el nas s’enllumene de color roig, avisant així de la necessitat de desinfectar-se les mans. Després, en col·locar aquestes baix el nas, aquest aplica una dosi de gel i la llum canvia a verd. Cadascuna de les màquines té una càrrega de 5.000 dosis.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies