Gran Fondo Alberto Contador i l’Ajuntament d’Oliva han decidit cancel·lar la X edició d’aquest gran esdeveniment esportiu a causa de l’evolució sanitària de la pandèmia de la covid-19

Els repunts de casos positius a la Comunitat Valenciana han provocat noves restriccions que impedeixen la realització de proves esportives amb un nombre elevat de participants. Aquesta edició comptava amb una alta afluència d’esportistes de tot el territori i aquest era un gran impediment.

 

Notya de Premsa

Yolanda Navarro, regidora d’Esports, ha lamentat aquesta anul·lació però ha expressat que davant aquesta situació, era la decisió encertada. «És una llàstima que aquesta edició que comptava amb un nombre tan elevat d’inscripcions i posava a Oliva com un referent esportiu, es vega truncada. Però així i tot, des de les administracions públiques hem de ser conscients de la situació i prevenir qualsevol possible focus» ha afirmat Navarro.

 

Joaquín Calafat, regidor de Turisme, ha expressat que “ja estava tot a punt. Els actes per als participants i tots els veïns, la publicitat i promoció, els mallots, les fotos amb els més menuts, les trobades amb els joves, les bicis solidàries…Una programació perquè tots ens sentírem partícips d’un gran esdeveniment esportiu que té en Oliva la seua seu. El Gran Fons Alberto Contador tornarà amb més força que mai a casa el pròxim any. Alberto Contador i el seu equip tornaran a Oliva per gaudir de cada racó de la nostra ciutat I nosaltres amb ells”.

 

Des de l’organització s’ha informat via correu electrònic de tota la informació de la cancel·lació i reemborsament de les inscripcions.

 

Tant l’organització com l’Ajuntament d’Oliva s’han compromés a treballar conjuntament per tal que l’edició del 2021 siga la millor versió.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies