Gandia: Visita del president de la Fundació Bancaixa a l’exposició de Manolo Valdés

El president de la Fundació Bancaixa, Rafael Alcón, va visitar dilluns passat l’exposició de Manolo Valdés, “Matèria i Història”, que es pot visitar aquests dies a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.

 

Nota de Premsa

L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el regidor delegat de Cultura, Nahuel González, juntament el vice-alcalde, Josep Alandete i l’edil de Política Festiva, José Manuel Prieto, entre d’altres, hi van acompanyar Alcón durant la Visita.

González ha assegurat que per a l’Ajuntament de Gandia és importantíssima la visita del president de la Fundació Bancaixa, “perquè demostra el vincle entre el departament de Cultura, els tècnics municipals i la corporació amb aquesta fundació, amb la qual compartim un espai emblemàtic com és la Casa de la Marquesa, seu d’exposicions com la de Manolo Valdés, de les més importants dels últims anys a Gandia”.

Fins al 12 d’octubre, la Marquesa mostra peces inèdites de l’autor, procedents de la Fundació Bancaixa i una col·lecció privada. Entre elles, destaca la peça “Reina Mariana” de plata, de 1993, que s’hi exhibeix per primera vegada.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies