La Generalitat avala la re-apertura de manera segura dels mercats de Gandia

• La directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat, acompanyada del regidor de Comerç, Ferran Martínez, visita el mercat dels dimarts de Roís de Corella (que la pròxima setmana es trasllada a la plaça del Jardinet de Corea). Rosana Seguí felicita l’Ajuntament per l’esforç de la ciutat en convertir un sistema tradicional de comercialització en un dinamitzador de l’economia local.

• La direcció general invertirà 5’9 milions d’€ en ajudar en les despeses de re-apertura segura al públic i en la reactivació i promoció del comerç local dels nostres pobles i ciutats.

 

Nota de Premsa

Gandia, 27 d’octubre de 2020.- La directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat, Rosana Seguí, acompanyada del regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha visitat aquest matí el mercat a l’aire lliure dels dimarts a Roís de Corella per tal de conèixer de primera mà tota la reestructuració i rellançament dels mercats no sedentaris que està duent a terme l’Ajuntament de Gandia.

Cal recordar que el mercat dels dimarts es trasllada a partir de la setmana vinent a la plaça del Jardinet de Corea i Roís de Corella tindrà de forma regular el mercat dels dissabtes. A més, els divendres naix un nou mercat dedicat a l’artesania a la plaça de l’Escola Pia, al Centre Històric. Es mantenen els dels dijous i diumenges, a la plaça de la Marina del Grau i el passeig Rosa dels Vents de la platja de Gandia, respectivament.

El departament de Polítiques Econòmiques i Comerç treballa a hores d’ara en la implantació de nous mercats no sedentaris a la nostra ciutat.

“La directora general ens ha agraït l’esforç que estem fent a la ciutat per tal d’aprofitar un sistema tradicional de comercialització, que constitueix un motor de dinamització dels barris i de l’activitat comercial global de la ciutat. Estem satisfets del desenvolupament que estem tenint i seguirem ampliant l’oferta actual de mercats en la mesura del possible”, ha assegurat Martínez.

La directora general ha pogut comprovar que el mercat reuneix totes les garanties per poder obrir-se al públic d’una forma totalment segura. “Des de la direcció general volem ajudar a totes aquestes despeses que ocasiona la re-apertura al públic de forma segura dels mercats a l’aire lliure. Per això, hem obert una línia d’ajudes de 5’9 milions d’euros que, a banda d’ajudar amb aquestes despeses, també tindran com a objecte la reactivació i promoció del comerç local dels nostres pobles i ciutats”, ha anunciat.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies