Corea estrena mercat dels dimarts

• Estarà ubicat a la plaça del Jardinet de forma setmanal, acomplint una reivindicació comercial i veïnal del barri. L’objectiu és contribuir a la dinamització del comerç i l’hostaleria del districte, tal i com ja passa amb altres mercats.

• Aquesta setmana s’inicia l’anunciada reestructuració dels mercats a l’aire lliure de Gandia, sota el paraigua de la marca “Mercats de Gandia. Els de tota la vida”. Un altra de les novetats serà la posada en marxa, els divendres, del mercat artesanal a la plaça de l’Escola Pia.

 

 

Gandia, a 3 de novembre de 2020.- El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, i el president de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, han visitat aquest matí el nou mercat a l’aire lliure dels dimarts a Corea, que comença hui, de forma permanent, a la plaça del Jardinet, el cor del districte amb més població de la ciutat.

Comença així aquesta setmana l’anunciada reestructuració sota el paraigua de la nova marca “Mercats de Gandia. Els de tota la vida”. I el mercat de Corea era una de les principals novetats, juntament amb el dels divendres, a la plaça Escola Pia, de caire artesanal. Es trasllada, per tant, el mercat dels dimarts de Roís de Corella a Corea. Per la seua banda, Roís de Corella acollirà de forma regular el mercat del dissabtes.

“Pensem que és una iniciativa abocada a l’èxit, perquè el barri ho necessita i és un districte especialment indicat perquè és complementari, aporta productes que l’estructura de comerç del barri necessita. És un element dinamitzador i així es demostrarà perquè està sent així en tots els mercats de la ciutat. Confiem que l’aposta decidida per la reestructuració dels mercats aconseguisca l’objectiu marcat que no és altre que dinamitzar el comerç i l’hostaleria de Gandia”, ha assegurat Martínez.

Per la seua banda, Prieto ha explicat que amb aquesta obertura es compleix amb una petició que tenien els comerciants i el veïnat de Corea. «Veurem com funciona aquesta primera jornada i tots els dispositius que han de posar-se en marxa per a garantir la seguretat de totes les persones que acudisquen als mercats ambulants».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies