Gandia acull aquest dissabte el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica

Gandia 10 d’abril de 2019.- La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per Alicia Salcedo, presidenta del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia; i Carlos Calvo, secretari del Club, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica se celebrarà el dissabte 13 d’abril al pavelló del poliesportiu municipal.

 

Nota de Premsa

Tal com ha explicat Morant, la prova es disputarà entre les 10.30 i les 19.00 hores.

Al matí es disputarà la Fase Final de la Lliga Valenciana de Clubs i a la vesprada el trofeu del Club on participen prop de 50 clubs procedents de tot Espanya.

En total seran més de 200 gimnastes amb edats compreses de 5 a 16 anys de les que 25 formen part del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia.

Al matí competeixen només xiques, i a la vesprada xiques i xics

 

«Des del servei d’Esports volem convidar a tota la ciutadania perquè s’acoste al pavelló a veure les competicions i agrair al Club l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments que aporten a Gandia molts visitants alhora que fomenten l’esport» va declarar Lydia Morant.

 

Alícia Salcedo va explicar que durant el matí se celebrarà la tercera i última fase de la Lliga valenciana de Clubs on es lliuraran els trofeus a les campiones de les tres fases de lliga. Ja a la vesprada, el trofeu de caràcter nacional i absolut, comptarà amb la modalitat de masculí. «Comptarem amb xics i xiques de nivell absolut i podrem apropar-nos a la gimnàstica de major nivell».

 

Finalment, Carlos Calvo va agrair a la regidora i al consistori «el suport que ens han prestat per organitzar aquests esdeveniments. La nostra intenció és exportar els valors de l’esport, de la gimnàstica rítmica i la marca Gandia en l’àmbit provincial i nacional. És una ocasió perquè la gent conega els valors de la gimnàstica i sàpiguen de primera mà el que fem».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

11 comentarios sobre «Gandia acull aquest dissabte el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica»

 1. you are actually a good webmaster. The website loading velocity is amazing. It sort of feels that you’re doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve done a excellent job in this topic!

 2. My spouse and i ended up being really thankful when Chris managed to finish off his reports using the precious recommendations he discovered when using the weblog. It is now and again perplexing to simply choose to be giving away information and facts that others could have been selling. And we all figure out we have the website owner to give thanks to for this. All the explanations you’ve made, the straightforward site menu, the relationships your site give support to instill – it’s all remarkable, and it’s really helping our son in addition to our family know that this matter is amusing, and that’s seriously essential. Many thanks for all!

 3. I have been exploring for a bit for any high quality articles
  or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website.
  Studying this info So i’m happy to exhibit that I have a very
  good uncanny feeling I came upon exactly what I needed.

  I most undoubtedly will make sure to do not overlook this web site and give it a glance on a continuing basis.

 4. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies