Gandia acull aquest dissabte el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica

Gandia 10 d’abril de 2019.- La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per Alicia Salcedo, presidenta del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia; i Carlos Calvo, secretari del Club, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica se celebrarà el dissabte 13 d’abril al pavelló del poliesportiu municipal.

 

Nota de Premsa

Tal com ha explicat Morant, la prova es disputarà entre les 10.30 i les 19.00 hores.

Al matí es disputarà la Fase Final de la Lliga Valenciana de Clubs i a la vesprada el trofeu del Club on participen prop de 50 clubs procedents de tot Espanya.

En total seran més de 200 gimnastes amb edats compreses de 5 a 16 anys de les que 25 formen part del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia.

Al matí competeixen només xiques, i a la vesprada xiques i xics

 

«Des del servei d’Esports volem convidar a tota la ciutadania perquè s’acoste al pavelló a veure les competicions i agrair al Club l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments que aporten a Gandia molts visitants alhora que fomenten l’esport» va declarar Lydia Morant.

 

Alícia Salcedo va explicar que durant el matí se celebrarà la tercera i última fase de la Lliga valenciana de Clubs on es lliuraran els trofeus a les campiones de les tres fases de lliga. Ja a la vesprada, el trofeu de caràcter nacional i absolut, comptarà amb la modalitat de masculí. «Comptarem amb xics i xiques de nivell absolut i podrem apropar-nos a la gimnàstica de major nivell».

 

Finalment, Carlos Calvo va agrair a la regidora i al consistori «el suport que ens han prestat per organitzar aquests esdeveniments. La nostra intenció és exportar els valors de l’esport, de la gimnàstica rítmica i la marca Gandia en l’àmbit provincial i nacional. És una ocasió perquè la gent conega els valors de la gimnàstica i sàpiguen de primera mà el que fem».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

3 comentarios sobre «Gandia acull aquest dissabte el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica»

  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies