Èxit de participació en les festes de Beniopa

Gandia, a 27 de juliol 2022.- Les festes patronals de Beniopa de 2022 van concloure ahir després de cinc intenses jornades festives dedicades a la Magdalena, Sant Lluís, el Cor de Jesús, el Crist de l’Empar i la Mare de Déu dels Desemparats. L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va acompanyar els festers i no es va voler perdre el tradicional esmorzar de la festa de la Magdalena, així com les processons dels dies 22 i 25 de juliol.

Nota de Premsa

El president de la Junta de Districte de Beniopa, Nacho Arnau, ha destacat que «enguany les festes de Beniopa s’han desenvolupat amb total normalitat, amb harmonia i sense cap incident. Han sigut les festes del retrobament, de la recuperació i de la germanor. Unes festes que s’han pogut celebrar amb tota la seua esplendor després d’un llarg temps d’aturada obligada a causa de la covid-19. En els carrers de Beniopa s’ha notat que la gent tenia ganes de viure les festes amb molta alegria i felicitat».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies