Gandia millora les instal·lacions de la sala de gimnàstica artística del Pavelló del Raval

Nota de Premsa

Gandia, a 13 de març de 2023.- El Departament d’Esports ha emprés una nova acció per tal de millorar i adequar la sala de gimnàstica artística del Pavelló Esportiu del Raval. Es tracta de tres components que garantiran un major confort per als esportistes i que s’ha dut a terme gràcies a una inversió per valor de 78.856,35 euros.

Amb tot, s’ha millorat: el practicable d’artística, amb les dimensions homologades de la Federació Internacional de Gimnàstica (14×14 metres) i una grossària de 20 centímetres. Per a garantir una qualitat contrastada en l’àmbit internacional, s’exigeix que el model haja sigut utilitzat almenys en un Campionat del Món i un Campionat d’Europa en el present cicle olímpic.

Per altra banda, s’han incorporat matalassets de recepció especial per a la barra d’equilibri amb retallada per a les potes i un matalasset de recepció especial per a la barra d’equilibri amb retallada per a les potes.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies