Gandia dóna impuls a la gastronomia

Foto: Ayuntamiento de Gandia

Gandia dóna impuls a la gastronomia. L’alcaldessa i representants del sector inicien la confecció d’un Pla Director per a marcar estratègies i promoure fires i esdeveniments relacionats amb el món culinari.

Gandia 22 de novembre 2016.- L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, en companyia de tècnics del departament de Turisme; el president de Asemthsa, José Manuel Navarro; i empresaris de l’hostaleria de la ciutat, han estat aquest cap de setmana en Gastrónoma, el gran esdeveniment de la gastronomia que s’ha celebrat en Fira València des del dia 19 al 21 de novembre. Tots ells han mantingut una trobada amb el consultor gastronòmic Iñaki Gaztelumendi, qui s’ha oferit per a col·laborar amb la ciutat a través de la realització d’un Pla Director de Gastronomia amb la implicació de l’Ajuntament de Gandia i del sector hostaler, i gràcies a la col·laboració de lAgència Valenciana de Turisme.

L’objectiu és marcar estratègies per a, conjuntament, preparar fires, esdeveniments i promocionar els plats típics de la ciutat.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va assenyalar que el govern aposta de manera decidida per un model turístic concret i definit, que ofereix un producte especialment treballat per a un públic familiar, per a la pràctica de l’esporti amb els complements del nostre ric patrimoni cultural, històric, gastronòmic i mediambiental, i precisament ací encaixa perfectament el Pla Director de Gastronomia que acabem d’iniciar.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies