la presentació dels equips que participen en la Setmana Ciclista Valenciana

• La cursa tindrà demà eixida i llegada a Gandia i suposa un fort impacte econòmic per a la ciutat, ja que durant cinc dies prop de 500 persones entre ciclistes, membres dels equips més d’organitzadors i periodistes s’allotjaran a la platja de Gandia

 

Nota de Premsa

Gandia 8 de març 2017.- La Casa de la Marquesa va acollir ahir a la tarda la presentació dels 27 equips i 162 ciclistes que participen en la Setmana Ciclista Valenciana que aquesta setmana té lloc a la Comunitat Valenciana.
Es tracta d’una cursa ciclista per etapes de la categoria Fèmines Elit, amb caràcter internacional. Les millors ciclistes del món passaran per la nostra ciutat, que es convertirà en l’escenari durant la jornada de demà d’un espectacle esportiu de primer ordre. Elisa Longo Borghini, Geòrgia Bronzoni, Ane Santesteban, Marta Bastianelli i Thalita De Jong són algunes de les corredores que competiran en la prova.

 

La prova més tindrà un impacte promocional i econòmic per a la nostra ciutat, ja que durant cinc dies prop de 500 persones entre ciclistes, membres dels equips més d’organitzadors i periodistes s’allotjaran a la platja de Gandia.

 

L’acte de presentació va comptar amb la participació del director general d’Esports, Josep Miquel Moya, el President del Club de Ciclisme Escapada, Rubén Donet a més d’altres membres de la corporació municipal.

 

Diana Morant es va dirigir als presents afirmant que «Sens dubte, aquesta és una molt bona oportunitat perquè us enamoreu de la nostra ciutat i gaudiu d’ella. Tant a Gandia com a la platja, hi ha una important oferta gastronòmica, cultural i d’oci, que us anime a que conegueu durant el vostre temps lliure» i afegia que «Aquesta satisfacció ve per partida doble. No només perquè estigueu aquí, a la nostra ciutat, sinó també perquè no podríem celebrar millor el Dia de la Dona, que commemora la lluita per la igualtat. Estic convençuda que aquesta és una manera immillorable de fomentar l’esport femení i la igualtat en el ciclisme.

 
A la nostra ciutat, tenim molt clar que ser ciclista d’elit és una professió que la dona també ha de poder exercir amb les mateixes garanties i oportunitats. Creiem en la igualtat en l’esport. Per això, hem de sempre visibilitzar els èxits, també esportius, de les dones, perquè no queden en l’oblit».

 

Afeccions al trànsit
A causa de la celebració de la prova, des de les 13 fins a les 19 hores, hi haurà afeccions al trànsit a les zones del Raval i Roís de Corella que afectaran les sortides de la ciutat en direcció al real de Gandia i Almoines. Es recomença a la població que, en la mesura del possible, evitar la zona del passeig Germanies cap al sud per tal d’evitar retencions.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

6 comentarios sobre «la presentació dels equips que participen en la Setmana Ciclista Valenciana»

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert
    that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any
    way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access
    consistently rapidly.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies