Oliva: El Figatell Sound més familiar escalfa motors

La sisena edició del festival arriba aquest divendres disposada a muntar una bona festa, sense entrades i amb activitats per al públic infantil
La Fúmiga, Cactus, Reacció, Via Lliure i Trobadorets faran vibrar la Mitja Galta des de les 8.30 de la vesprada
Amb el VI Figatell Sound conclou l’edició més exitosa del cicle ‘Música a la mar’, la banda sonora de les nits d’estiu a les places i carrers de la nostra platja

 

 

 

La música tornarà a ser el fil conductor del capvespre i la nit del divendres de la platja d’Oliva. La sisena edició del Figatell Sound arriba el 24 d’agost amb un tarannà més mariner, més familiar i més engrescador que mai.
La programació s’encetarà a les 20.00 h. Des de la plaça d’Europa eixirà el Correbars, el passacarrer més engrescador que anirà sumant tota la gent que s’apunte a la festa. Al ritme de la Xaranga de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva s’arribarà a la Mitja Galta on l’ambient ja estarà caldejat perquè a les 20.30 h haurà començat el concert de Trobadorets. Aquest grup de Castelló aposta per fer música en directe perquè ballen xiquets i xiquetes, i tots els adults que vulguen.

 

D’allò més participativa serà també la ludoteca circense que començarà a la mateixa hora amb una pila de jocs i dinàmiques per aprendre i passar una estona entretinguda. Grans i menuts tindran l’oportunitat d’iniciar-se i familiaritzar-se amb els malabars més coneguts: boles, carioques, plats, diables, xanques… aprendre les tècniques bàsiques i jugar amb objectes relacionats: paracaigudes, traga-boles, esquís, roda-bola…

 

Tot açò tindrà lloc al carrer Alfons el Magnànim, a prop del Club Nàutic. A partir de les 21.45 h i fins les 3 de la matinada, aniran succeint-se els grups protagonistes del Figatell Sound d’enguany.

 

En primer lloc actuaran Via Lliure, una jove banda creada per músics de l’Horta i la Safor que inicia el seu recorregut musical amb un estil influenciat per altres grups del nostre territori. En un poble de bons músics i bona música, Via Lliure posarà el punt oliver al festival amb versions de clàssics i temes de collita pròpia

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies