XI Volta a Peu a l’Alqueria de la Comtessa

Este dissabte, 1 de setembre, l’atletisme es convertirà en l’esport protagonista a l’Alqueria de la Comtessa: el Club de Córrer Camallaes ha organitzat la XI Volta a Peu. La cursa, que s’engloba dins del III Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa i de la Diputació de València.

 

 

 

L’eixida serà a les 19 hores al carrer Joan Carles I, on també estarà situada la meta. La cursa tindrà una distància de 8.000 metres i un circuit semiurbà pràcticament pla, la qual cosa la converteix en una competició apta per a tots els nivells.

 

 

Els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria (junior, sènior i veterans) rebran un trofeu. Així mateix, els tres primers atletes locals i les tres primeres atletes locals en arribar a meta també rebran un guardó, sense distinció de categoria. Tots els participants que acaben la cursa tindran un detall.

 

 

El termini per a inscriure’s segueix obert a la pàgina web www.crono4sports.es, amb un preu de 3 euros, i finalitzarà este divendres a les 14 hores. No obstant això, el mateix dia de la prova els interessats a participar també es podran apuntar amb un preu de 5€ i sense opció a trofeu.

 

 

De la mateixa manera que en la passada edició, enguany també s’habilitarà el servei de guarda-roba a la Plaça Major, així com el servei de dutxes i vestidors al camp de futbol municipal.

 

 

Cursa de menors

Per una altra banda, els més menuts també tindran la possibilitat de participar en la XI Volta a Peu. Les proves infantils se celebraran el mateix dissabte 1 de setembre, a les 17.30 hores.

 

 

L’import de les inscripcions, obert fins al divendres a les 14 hores a www.crono4sports.es, serà d’1 euro solidari, que es destinarà a Aspanion, l’Associació de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana. El mateix dia de la prova, si el nombre d’inscrits no arriba al màxim de 200, es podran apuntar més participants amb el mateix preu d’1 euro solidari.

 

 

Tots els xiquets i xiquetes de les categories de la cursa de menors (minibarrufets, barrufets, benjamins, alevins, infantils i cadets) se’ls premiarà amb una medalla. A banda, els tres primers classificats rebran un trofeu, excepte dels nivells minibarrufets i barrufets.

 

 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, Gustavo Frasquet, assenyala que “des de la regidoria convidem a tots aquells interessats, tant de pobles veïns com de pobles més llunyans, a participar en esta cita esportiva”.

 

 

“Esta cursa, a banda de promocionar la bona pràctica de l’esport, també és sinònim de solidaritat i cultura. Pel que fa a la solidaritat, es dona visibilitat a associacions com Aspanion, que lluiten contra el càncer infantil. I, pel que fa a la cultura, permet que els assistents coneguen el nostre municipi i que els atletes disfruten del nostre paratge i patrimoni”, indica Voro Femenia, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies